Sådan sender du et postkort fra Italien

Sender du postkort til dine venner, når du rejser? Mine venner, uanset hvor de er, sender altid synspunkter, og jeg er altid opmærksom på, hvilket land de erobrer. Ja, nu sker dette ikke så ofte, mange har opgivet denne gode gamle tradition, det er lettere at smide et foto i WhatsApp. Men forgæves!

I denne artikel vil jeg dele nyttige tips til dem, der ikke glemmer deres bekendte på lange rejser og er klar til at glæde sig over udsigten over Italien.

Små og store postkort sælges i Italien ved hver tur, de er ikke så dyre, og du kan vælge for enhver smag. Og hvis du går langs gaderne i den gamle by, kan du i butikkerne finde super interessante kort. De koster selvfølgelig lidt mere, men det er en fornøjelse at se dem!

Men med frimærker i Italien er det ikke så enkelt! De kan købes i Tabacchi -butikker, souvenirbutikker, i hotellets lobbyer. Det vigtigste her er ikke at tage fejl af betegnelsen! Så find først ud af hvilket mærke til hvilken pris du har brug for at få det)))

I øvrigt er frimærket på italiensk francobollo. Spørg sælgeren: "Si vendono I francobollo qui?" Hvilket betyder "Sælger du frimærker?" Som svar får du at vide: "Si" eller "Nej". Her vil du straks forstå svaret)))

Postkortet er købt, frimærket blev klistret, vi leder efter en postkasse. Der er faktisk mange postkasser i Italien. De er røde, store og har normalt to pladser til bogstaver i Italien og i udlandet. Sørg for at smide postkortet i det rigtige rum!

Nå, det er alt, hvis du gjorde alt rigtigt, så vil dine venner og slægtninge blive meget glade for sådanne nyheder fra Italien!