Ejendomme ved havet

By

Fast ejendom ved havet i Italien og Frankrig

At købe en ejendom ved havet i Italien , have sit eget hus ved havkysten, i gåafstand til stranden for at nyde den fantastiske udsigt fra vinduerne, eller en lejlighed i et boligkompleks på den første kystlinje, er drømmen for de fleste indbyggere i nordlige lande. Når de vælger et land for et behageligt liv, overlader mange deres valg til Italien og Frankrig.

Fast ejendom i prestigefyldte feriesteder er især populær blandt velhavende europæere: på Cote d'Azur i Frankrig og i Ligurien, en lille italiensk region med udsigt over kysten af Det Liguriske Hav. At købe en villa i populære feriesteder: i San Remo, Genova, Monte Carlo, Monaco foretrækkes af medlemmer af aristokratiske familier, populære showmen, berømte politikere. Der er mange maleriske steder, luksuriøse sandstrande. De, der ønsker det, vil finde mange muligheder for udendørs aktiviteter, socialt samvær og klubunderholdning på kysten.{CUT}

I Ligurien og på Cote d'Azur i Frankrig er der også vidunderlige afsondrede steder, hvor du kan nyde den stille lyd af brændingen, fuglesangen og indånde den helbredende havluft. På grund af den store efterspørgsel efter lejligheder og huse, kan salg og køb af fast ejendom i disse resortområder generere gode lejeindtægter.