Russisk ejendomsmægler i Italien, San Remo, Ligurien
Ejendomsmægler i San Remo

Ejendomsmæglerkontoret AZAROVS kontor i San Remo på corso Imperatrice, 8 Det russiske ejendomsmægler i Italien er vores familievirksomhed "AzarovS". Vi har arbejdet i flere år i Ligurien og adskiller sig fra andre ejendomsmæglere i familietilgangen og i, at vi selv personligt har gået hver meter af den annoncerede ejendom og altid kan fortælle nuancerne for ethvert objekt, og dette er meget vigtigt for dig, vores kære kolleger og klienter.

Vi hjælper dig med at vælge en villa eller lejlighed ud fra dine individuelle ønsker. Mulighederne for dit valg er enorme: en lejlighed eller et hus på havet i et roligt sted eller en by med en udviklet infrastruktur: butikker, restauranter, skoler; jord med et individuelt projekt eller færdige, nye boliger, villa med pool og spektakulær havudsigt; helt ærligt - du kan ikke liste alt ...

Vores region er så mangfoldig med et stort antal kombinationer af muligheder: bjerge, hav, skov, støjende og meget stille byer, villaer, lejligheder i villaer, lejligheder, huse med pools, boliger, private boliger med pools og tennisbaner, hav og udsigt over bjergene .. .. Og et meget vigtigt punkt - vores region grænser op til Frankrig, eller for at være mere præcis på den franske riviera, hvor det uafhængige fyrstedømme Monaco er i nærheden.

Vores område kaldes Norditalien, men for Frankrig er det syd! For at forstå alle herlighederne ved det lokale liv skal du kaste dig ud i det! Vi hjælper dig med at få det godt her, arrangerer dine børn til skole eller børnehave. Der er en fremragende international skole i nærheden Monaco. For hurtigt at komme dertil kan vi tilbyde dig fast ejendom tættere på motorvejskrydsene og den franske grænse. En undersøgelse af den lokale infrastruktur vil besvare alle dine spørgsmål og ønsker om lokale produkter, det særlige ved det liguriske køkken og fremragende restauranter og restauranter.

Med hensyn til forretning kan du vælge en færdiglavet mulighed under hensyntagen til livserfaring og økonomiske muligheder, hvilket vil give dig indkomst. Vi hjælper dig også med at finde de rigtige personer til din virksomhed.

Vores familievirksomhed hjælper dig med at løse eventuelle livsproblemer. Bedste ønsker!