Villa La Vigie for couturier i Cap Martin

"Jeg elsker, når det bedste endnu venter!" - ordene fra Karl Lagerfeld, den berømte couturier. På den ene side var maestroen konstant: handsker, formelt jakkesæt, hår bundet i en hestehale. På den anden side elskede han nyheder.

Det gælder hans huse: en villa i Monaco, et hus i Hamborg, en lejlighed i New York, en lejlighed i Paris - modemesteren skiltes let af med indbyggede vægge. Lad os tage et kig på huset, der husker den berømte designer, nemlig villaen La Vigie på grænsen til Monaco, stående på en bakke, i krattet af kysten, der fører til Cap Martin.

Villaen kan nu lejes! En nat vil koste mindst 15.000 euro, i højsæsonen kan dette beløb stige til 45.000 euro. Minimumsprisen inkluderer morgenmad og roomservice, 24-timers sikkerhed og gratis adgang til Club Monte-Carlos private strand og pool i olympisk størrelse.

Den kreative direktør for det franske modehus Chanel, Karl Lagerfeld, købte huset i 1988. Villa La Vigie er hans sommerresidens på den franske riviera, har seks soveværelser og fire badeværelser.Det er en af de mest prestigefyldte villaer på Côte d'Azur på grund af sin historie, arkitektur, omgivelser og privilegerede beliggenhed.