Ejendomme i bjergene

By

Fast ejendom i bjergene i Italien og Frankrig

Hvis ikke alle, så drømmer mange mennesker om at eje en ejendom i bjergene. Eliteejendomme i Ligurien, en prestigefyldt resortregion i det nordlige Italien, er især populær blandt velhavende europæere. Denne italienske region er en harmonisk kombination af rig vegetation og et unikt bjerglandskab med stejle klipper og maleriske bugter.

Det er værd at købe en villa eller en luksushytte i de liguriske alper bare for at mærke skønheden og det unikke ved dette ekstraordinære sted.{CUT}

Hvor er det dejligt at vågne op i et afsondret hus i bjergene og fra vinduerne se de betagende landskaber med endeløse bjergtoppe dækket af snehvide gletsjere og stedsegrønne skove, der glitrer i solen med alle regnbuens nuancer.

I bjergene i Ligurien er der bygget flere fashionable skisportssteder, hvor mange skielskere, klatrere, speleologer og turister kommer året rundt for at beundre den jomfruelige bjergnatur, de reneste søer, se de legendariske Ashoya-vandfald og besøge de berømte huler af Toirano. Her kan du købe en lejlighed i et hvilket som helst af de komfortable boligkomplekser eller et hyggeligt hus nær skiløjperne.