Hvor man kan bosætte sig i Italien for at nyde livet

En kort oversigt over italiensk fast ejendom, hvor du efter min mening kunne tænke dig det. Italien er fantastisk, der er steder, hvor det er værd at købe ejendom og nyde livet.

Men før du begynder at lede efter dit sted i Italien, er det værd at bemærke: vurder dine evner, hvor meget du forventer, om du vil have en stabil indkomst. Hvor vil du bo: hus, lejlighed eller lille lejlighed.

Jeg skrev, at den dyreste by er Rom. Der er urimeligt høje boligpriser og hårdt arbejde.

Jeg rådgiver den smukke Ravenna, en by med mosaikker, seværdigheder, smukke og mangfoldige landskaber og en strand ved Adriaterhavet. Denne by betragtes som den tredje i Italien med hensyn til status og størrelse. Ravenna er en af ni provinser i Emilia-Romagna-regionen i det nordøstlige Italien.

Ikke langt fra Rom er der en vidunderlig Rieti. Lige der i provinsen Lazio. Dette sted betragtes som Italiens geografiske centrum. Byen er lille, den har et afmålt liv. Men hvis du vil ruske op, kan du altid køre til Rom.

Og kører du til Emilia-Romagna-regionen, så kan du slå dig ned i hyggelige Parma. Dette er en rolig og behagelig by med lækkert køkken og meget overkommelige ejendomspriser.

Og endnu et sted - Torino. Den lokale fast ejendom til priser er endda meget billig, svarende til levestandarden og udviklet infrastruktur. Der er steder at tilbringe tid i byen, uddanne dine børn eller børnebørn, eller blot nyde det afslappede italienske liv.

Læs mine artikler, og du vil vide alt om Italien og endnu mere!