Med kærlighed Toscana

Jeg bliver aldrig træt af at skrive om hver region i Italien med entusiastiske udråb !!! Regionen er svær at skelne fra andre! Hver af dem er unik.

Toscana er et sted med enestående historisk rigdom. Det er beliggende i den centrale del af landet og består til gengæld af 10 provinser. Dens territorium strækker sig fra Appenninerne til kysten af det Tyrrhenske Hav.

Toscana er et rigtigt historisk og kulturelt leksikon, der er så mange historiske steder, at det fylder mange sider på UNESCOs verdensarvsliste. Det er også fødestedet for Dante og Michelangelo, Leonardo da Vinci... og Chianti, hvis popularitet stadig giver regionen en stabil indkomst. Toscana er dronningen af rødvine og moderen til alle gode hvidvine. Vinfremstilling er i blodet her! Nogle adelige familier var engageret i vinfremstilling i disse egne allerede før renæssancen. Forresten, på trods af den italienske gastronomis generøsitet, er det sædvanligt at servere dyre vine uden snacks. Til et glas så udsøgt vin er måske en klase druer og behagelig kommunikation!

For elskere af fred og ro, såvel som fans af badeferie og dykning, er Toscanas natur velegnet - regionens kyst og øen Elba, berømt ikke kun for Napoleons sidste tilflugtssted, men også for det klare hav med koraller. rev. I dette tilfælde kan du misunde Napoleon))) Toscanas havkyst imponerer med skønheden ved sine lange sandstrande, hvis rækkefølge er erstattet af stejle klippekyster og rene, nogle gange rene, kapper.

Mit råd er! Toscana skal ikke kun besøges, men også leves!