Husvedligeholdelse i Italien: hvad betaler vi for?

Hvad omfatter betalinger for fast ejendom i Italien?

Kommunale betalinger

Beløbet afhænger af den region, hvor ejendommen ligger, områdets størrelse, infrastruktur. Hvis vi groft anslår, så cirka 500-1500 euro om året. Det er ligesom at sammenligne: en billig lejlighed i Calabrien og en super lejlighed i et prestigefyldt kompleks i Toscana - en fælles lejlighed afhænger af levestandarden i regionen.

Hvad er et ejerlejlighedsgebyr

Det er, når du bor i et boligkompleks, og det drives af et partnerskab af ejere. Dette partnerskab er ansvarligt for alt, hvad der er i boligkomplekset: elevatorer, swimmingpool, tilstødende grunde, trapper osv. De styrer selv omkostningerne: de ansætter og betaler reparatører, pedeller, rengøringsmænd og andet nødvendigt personale til vedligeholdelse. Gebyret for en ejerlejlighed er spredt forholdsmæssigt mellem alle ejere, og størrelsen afhænger af størrelsen på tusindedele (af optagelserne i en given bygning) og anlæggets udstyr.

Nødvendige ressourcer: vand, gas, elektricitet, internet

Priser varierer efter leverandør og region. Hvis den centrale forsyning af vand og varme er den samlede pris for ejerlejligheden. Vand er ofte inkluderet i prisen på lejligheden. Og også opvarmning, men en vis koefficient). Men som regel er opvarmning individuelt med elektricitet og gas.

Forsikring

Forsikring i Italien er en forudsætning for køb af fast ejendom på et realkreditlån, vi råder alle, når de køber, til at forsikre deres ejendom. Og i andre tilfælde, efter behag. I gennemsnit koster forsikringen 400 euro om året.

Hvordan betales elregninger? Samt skatter: via en bank, virksomhedswebsteder eller gennem administrationsselskaber.

Har du spørgsmål? Skriv, jeg svarer!