Livet ved Lago Maggiore

De mest berømte italienske søer er Como, Garda og Maggiore, men også Lugano og Iseo, så når det kommer til fast ejendom, er disse storslåede fem søer i betragtning. Generelt er omkring 1500 smukke søer spredt ud over Italien, hvoraf de fleste ligger i den nordlige del af Italien.

Hvile og bo i huse ved søerne - for italienerne er dette et alternativ til badebyer, hvor de om sommeren sparer sig selv under varmen, fordi klimaet ved søerne dog altid er mildere, ligesom alt liv i sådanne egne. Derfor er det langs bredden af søerne, at der altid er et udvalg af villaer til salg.

Maggiore - den næststørste sø i Italien ligger på grænsen til Schweiz, og grænsen til regionerne Lombardiet og Piemonte. Kysten er kendt for sine stejle og høje maleriske kyster. De italienske byer Stresa, Baveno og Verbania ligger her, og Milanos Malpensa Lufthavn ligger i nærheden.

Hvorfor er området attraktivt? Husene på denne kyst byder på en uforglemmelig udsigt over Borromeo-øerne, som tilhører den italienske Borromeo-familie.

Hvor meget koster en ejendom nær Lago Maggiore? Du kan købe en lejlighed inden for 300 tusinde euro og et hus for 500 tusinde euro. Jeg foreslår at overveje muligheder i byerne Stresa. Disse steder har lejligheder i restaurerede gamle bygninger med altaner og en privat strand. Men i Argegno kan du blive tilbudt en århundrede gammel bygning af den tidligere trattoria, som ligger på gaden ved søen og blev ombygget til en beboelsesbygning.