Lidt kendt Italien

Italien, som de færreste kender til, men efter at du har læst artiklen, vil du bestemt tage dertil.

Erfarne turister og begyndere, når de bliver spurgt om Italien, ringer til storbyerne: Venedig, Firenze, Rom eller Milano, det er Italiens visitkort.

Ja. disse byer forblev i manges hjerter. Selv for næsten to hundrede år siden brød Stendhal ud i gråd i Firenze og mærkede energien og skønheden i denne utrolige by. Men lad os gå en tur gennem de små ikke-turistbyer i Italien. Tro mig, der er mange af dem, og de er fantastiske!

Atrani, Campania-regionen. En lille landsby, fortabt i klipperne og strækker sig langs kysten af Det Tirenske Hav, er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Saluzzo, Piemonte-regionen. Saluzzo ligger ved foden af Alperne, var engang hovedstaden i en uafhængig stat styret af markiserne af Aleramichi. Nu er det et himmelsk sted for elskere af gotisk arkitektur og meget flotte murstenshuse med maleriske tegltage. Saluzzo ligger kun en time fra Torino

Collodi, Toscana-regionen. Collodi gemte sig mellem Firenze og Pisa. Hvad er han berømt for? Den berømte Carlo Collodi blev født her. Kan du huske eventyret om Pinocchio? Dette skrev han.