Køb lejligheder i Antibes

Lejligheder i Antibes for enhver smag og pengepung.

En lille by kaldet Antibes, eller som Antibes stadig kan kaldes i dag, med en befolkning på omkring 73 tusinde mennesker, ligger på Cote d'Azur mellem så berømte feriesteder som Cannes og Nice. Dette er bare en uforglemmelig by, på hvis vægge der er aftryk af mange århundreders kultur. Ikke en eneste turist forbliver ligeglad og går langs dens smalle gamle gader, i de huse, som helt almindelige mennesker bor.

Det var her, Picasso boede og arbejdede, som nåede at skabe over halvandet år, mere end hundrede og halvtreds malerier, som han præsenterede for det lokale museum, i øvrigt begyndte han at blive kaldt efter ham. Antibes, som ingen anden by, er simpelthen fyldt med en række attraktioner. Så i kapellet i Notre-Dame-de-Garoupe opbevares kirkerelikvier, der blev taget ud af Rusland under Krimkrigen.

Et andet must-see sted er Thuret Garden, som blev grundlagt i 1857. Dens forfader er en botaniker, en ægte franskmand - Gustave Thuret. Han begyndte sit arbejde på fire hektar frugtbar jord. Hans mål var eksperimenter med akklimatisering af tropiske planter. Eksperimentet var en succes, takket være, at hele Rivieraen nu er fyldt med østrigske eukalyptustræer og utallige typer palmetræer.

Når man ser på al denne skønhed, er mange begyndt at undre sig over, hvor realistisk det er at købe en lejlighed i Antibes. Når alt kommer til alt, at være ejer af din ejendom i disse dele er ikke kun moderigtigt og prestigefyldt, men også rentabelt, fordi det kan give dig en god indkomst. Så antallet af hoteller i disse dele er meget mindre end dem, der ønsker at besøge disse steder. Derfor begynder mange ud fra forskellige overvejelser at lede efter bolig i Antibes til leje. Samtidig er der ingen, der bekymrer sig specielt om denne primære eller sekundære bolig i Antibes, det vigtigste er, at prisen er overkommelig. Og hvis du har ledige et-værelses, to-værelses eller tre-værelses lejligheder, så kan du sammensætte en fremragende forretning i disse egne, fordi hele virksomheder, familier eller endda én efter én går her for at slappe af.

Du kan købe en lejlighed i Antibes billigt i dag. Meget vil naturligvis afhænge af, hvor langt fra havet ejendommen er, hvilken stand huset er i, hvor lejligheden ligger. I vores foretrukne tilfælde vil investering i fast ejendom i Antibes, eller rettere investere i enhver ejendom på Cote d'Azur i Frankrig, ikke kun spare, men også øge din kapital.

I Antibes er salget af lejligheder ret aktivt, der er en række tilbud, du kan ofte finde sådan en mulighed som en lejlighed ved havet i Antibes, eller i en tilgængelig afstand fra den.