Купить недорогую недвижимость в Италии

At købe billig fast ejendom i Italien i dag er ret realistisk på trods af finanskriserne, fordi det har påvirket dette særlige markedssegment i dette land mindst. Og det skyldes, at italienerne helst vil leve udelukkende af de beløb, de tjener, så de tager et lån med stor modvilje og i ekstreme tilfælde.

Der er billig fast ejendom i Italien, og alt takket være det faktum, at der i dag praktisk talt ikke er nogen gæld til banker på ejendomsmarkedet, forbliver balancen mellem udbuddet af boliger og tilstrømningen af investeringer i byggeri stabil selv under krisen . I dag kan du købe billig fast ejendom i Italien økonomiklasse, selv priserne er reduceret med op til 15%. Men hvis du er interesseret i mere komfortabel eller prestigefyldt fast ejendom, som er beliggende i store byer, så er prisen for dem forblevet den samme som før krisen.

At købe fast ejendom i Italien billigt i administrative eller historiske og arkitektoniske bygninger vil ikke fungere, fordi de opretholder en misundelsesværdig prisstabilitet. Derfor vil byer som Venedig, Milano, Genova, selv Rom og Firenze koste købere omtrent de samme penge som før krisen. Også, hvis du leder efter annoncer med teksten: "Jeg vil købe billig ejendom i Italien", så i sådanne provinser som Toscana, Lombardiet og Ligurien er det usandsynligt, at dette vil fungere, fordi priserne her er forblevet uændrede. Samtidig bygges der stort set ikke nye boliger her, derfor sælges der primært sekundære boliger. Men på trods af dette er køb af billig fast ejendom i Italien meget reelt.

Salg af billig fast ejendom i Italien foregår i den sydlige del af landet og i små byer. Hvis du er interesseret i billig fast ejendom i Italien, så skal du højst sandsynligt være forberedt på, at området vil være lille, og reparationer kan være nødvendige, hvilket er meget nyttigt for dem, der ønsker at udstyre deres hjem til at en bestemt smag. Samtidig er billig fast ejendom i Italien meget populær i dag, på trods af nogle begrænsninger, og alt sammen fordi det giver mulighed for at starte en virksomhed.

Billig fast ejendom i dette land er en glimrende investering af dine penge, for efter en lille reparation kan det blive dyrere, og hvis du ikke planlægger at sælge det, så kan du leje det ud. Særligt populære er de lejligheder, der er beliggende i maleriske steder, i historiske centre eller nær havet eller bjergene.