Køb ejendom i Cherial

Italiens liguriske kyst er en ægte halskæde af storslåede små byer, der tiltrækker med deres skønhed, komfort og fremragende Middelhav, men måske den største udsmykning er den lille kommune Ceriale.

Denne lille by er meget populær blandt turister, der har valgt et stort antal maleriske bugter i nærheden af byen, samt de reneste sten- og sandstrande. Byens befolkning er kun 6 tusinde mennesker, hvilket giver den en afmålt livsrytme og virkelig hjemmekomfort.

For at tilføje komfort til byen er fremragende historiske bygninger, der blev bygget i Cherial for flere århundreder siden og har bevaret deres oprindelige udseende. Særligt bemærkelsesværdige er vagttårnet og det gamle slot, som blev bygget for fem århundreder siden, samt den gamle bastion og byens kirke. Det unikke ved Ceriale er, at den simpelthen er begravet i blomster hele foråret, sommeren og efteråret.

På dette tidspunkt blomstrer byen bogstaveligt talt med alle regnbuens farver, som organisk supplerer de talrige grøntsags- og frugtplantager, der ligger i nærheden af byen. Samtidig er der altid mulighed for at smage frisk olivenolie, som er presset for ganske nylig. Al storheden ved Ceriale og dens omgivelser kan nydes fra den majestætiske top af Mount Croce, som ligger meget tæt på byen og er et populært turistmål. I øjeblikket er feriebyen Ceriale et ideelt sted for en familieferie, og mange turister kan lide det så meget, at de køber bolig her.

I dag byder byen på et ret stort antal ejendomsobjekter til salg, blandt hvilke der er både små huse og kæmpe villaer, der har alt, hvad du behøver til et godt hvil i weekenden eller ferien. Det skal bemærkes, at der er mulighed for at købe fast ejendom i Cherial, som er beliggende i det historiske centrum af byen, hvor en særlig atmosfære hersker. Du kan altid stifte bekendtskab med de tilgængelige tilbud vedrørende salg af fast ejendom i den italienske by Ceriale og andre byer på den liguriske kyst i vores virksomhed.

Vi tilbyder vores kunder enestående transaktionsgennemsigtighed, den højeste komfort og overkommelige priser for fast ejendom i Italien.