Beliggenhed: Andora

Leje lejligheder, lejligheder i Andora | Lej en lejlighed i Andora til sommeren

At leje en lejlighed eller lejlighed i Andora - ingen bekymringer eller overbetaling.

Marina di Andora er et fantastisk sted ved kysten af det liguriske hav. For den moderne turist er der alt for en god hvile - dykning med professionelle instruktører og det bedste udstyr, attraktioner, der har overlevet siden 1200 -tallet, strandferier, og dette er kun begyndelsen.

Så for dem, der ønsker at lære at svømme under vandet, er der to træningscentre åbne her, hver instruktør har meget erfaring, så du kan stole fuldstændigt på dem. Strandene er rene, sandede, vandet er af meget god kvalitet og varmt i hele svømmesæsonen.

For dem, der elsker kultur og historie, vil guider, og nogle af dem endda tale russisk, fortælle dig lokale legender, historie, vise dig ruinerne og perlen i denne by - slottet. Udflugter er altid rige og interessante, så selv dem, der ikke foretrækker noget særligt tidsfordriv, forbliver imponeret.

Du bør helt sikkert prøve det lokale køkken, som ikke kun består af pizza. Her vil du blive tilbudt en masse retter, hovedsageligt fra fisk, da byens kyststatus forpligter dig til at gøre dette. Hvis du vil anvende din kulinariske kunst, skal du vide, at der hver dag er et fiskemarked åbent her, hvor du kan købe stadig levende havliv.

Oftest kommer de her på ferie, men du kan også møde dem, der kom her for at arbejde. Under alle omstændigheder tilbringer besøgende ofte her i gennemsnit omkring en måned, og de vil virkelig ikke bo på et hotel i hele denne periode. Men dette problem er længe blevet løst, her kan du meget rentabelt leje en lejlighed i Andora. Der er også stor efterspørgsel efter lejligheder til leje i Andor.

Du kan leje en lejlighed i Andora om sommeren både selvstændigt og sammen med familier eller en hel gruppe. Samtidig er gebyret i sidstnævnte tilfælde delt ligeligt, så huslejen vil være meget billig. Leje eller salg hele året rundt en lang række ejendomme i Ligurien. Men selvfølgelig er en lejlighed til leje i Ligurien meget efterspurgt, da den ikke er dyr, ganske hyggelig og også kan ligge på den første kystlinje.

I dag er enhver fast ejendom i Italien til salg eller leje, så hvis du ikke er interesseret i en lejlighed eller lejlighed, kan du kigge efter et fremragende hus eller villa med havudsigt. På samme tid er der endda muligheder, hvor afstanden til havet ikke overstiger 800 meter, og derefter, fordi du skal gå i zigzags.