Beliggenhed: Alassio

Villa i Alassio til salg | Køb en eksklusiv villa LUX i Italien

Villa i Alassio er det bedste køb for turister, ejendomssamlere og forretningsmænd.

Italien har været berømt over hele verden for sine farverige og mange feriesteder i mange hundrede år. I sin nordvestlige del kan du tydeligt se halvmånen, der danner Genova -bugten. Denne kystlinje skylles af Det Liguriske Hav og betragtes som en af de mest berømte feriedestinationer i hele verden. For ganske lang tid siden fik den navnet Riviera of Flowers, der tiltrækker titusinder af turister hvert år. Verdensmusikfestivalen afholdes også her.

Af alle de forskellige feriesteder og lokale skønheder skiller byen Alassio sig ud. Det er kendt for sine støjende diskoteker, de fineste sandstrande og berømte gæster.

Denne lille by ligger på kysten og har kun 17 kvadratkilometer. Befolkningen af fastboende lokale beboere overstiger ikke 12 tusind mennesker. Men hele året rundt, både om vinteren og om sommeren, kommer tusindvis af turister hertil, derfor er denne by faktisk altid meget mere befolket. Fordelen ved denne by er, at dens strande for det meste er sandede, så familier med børn har en tendens til at komme her oftere.

I mere end et halvt århundrede har Miss Muretto -konkurrencen været afholdt her i Alassio - dette er en fascinerende konkurrence af smukke piger, der kommer hertil fra hele verden. Blandt attraktionerne kan du se en række historiske monumenter, smukke bygninger, villaer. Eksklusive luksusvillaer i Alassio er meget populære og kan også købes.

Alassio er berømt for sine kirker, der blev bygget for mange århundreder siden. Så kirken Madonna della Guardia blev bygget på bjergsiden i det fjerne 13. århundrede. Og Santa Croce -kirken blev lavet i romansk stil to århundreder tidligere.

Forresten, hvad angår villaer, kan du her ikke kun beundre deres skønhed, men også leje eller købe en villa i Alassio.

Ejendomme i Italien er berømt for sin mangfoldighed og pragt, hvorfor det er så interessant for dem, der ønsker at investere deres kapital i det. Salget af villaer på den liguriske kyst er ganske aktivt, da enhver ejendom i Alassio rentabelt kan lejes ud året rundt, og du vil modtage indkomst, selvom du ikke er i Italien.

Hvis du er interesseret i fast ejendom i Ligurien, du vil købe, sælge eller leje det, så står vi til din tjeneste. Et stort udvalg af lejligheder, huse, lejligheder, der er endda luksusvillaer i Ligurien. Og hvis vi endnu ikke har det, du leder efter, så finder vi det snart.