Fast ejendom i Terni.

Fast ejendom til salg: huse, lejligheder, villaer i Terni

Provinsen Terni i Italien ligger i Umbrien-regionen. Relieffet af området er blevet perfektioneret i tusinder af år af floderne Tiber og Nera, og på det sted, hvor de løber sammen med Velino-floden, dannes Marmore-vandfaldet, som imponerer med sin naturlige skønhed. Terrænet i Terni bugner af sine naturlige vidundere, som harmonisk er sat ind i et malerisk landskab med smalle dale og skyggefulde skove.
På bjergskråningerne spirer sten og enkle ege, avnbøg, fyrretræer, jordbærtræer, og i nærheden af søer og floder er der hovedsageligt el, poppel og pil.
Terni er hovedstaden i provinsen. De lokale betragter som skytshelgen for Valentin af Interamnsky, hvis relikvier er i basilikaen opkaldt efter ham.
Indbyggerne i Terni er særligt ivrige efter at fejre den 14. februar eller Valentinsdag. Lokale myndigheder organiserer "kærligheds"-maraton, giver forskellige priser, og højrøstede troubadourer synger sange i byens gader. Et stort antal forelskede par besøger Terni hvert år på dette tidspunkt. Sådanne storslåede festligheder begyndte at blive afholdt relativt for nylig, på trods af at legenden om St. Valentine har eksisteret i mere end et århundrede. Provinsen har et veludviklet ejendomsmarked takket være dets fremragende landskaber og venlige mennesker.