Fast ejendom i Perugia.

Ejendom til salg: huse, lejligheder, villaer i Perugia

Provinsen Perugia i Italien ligger i Umbrien-regionen. Byen Perugia er regionens historiske og administrative centrum. Byen ligger på et kuperet område, hvorfra man kan se hele Tiberdalen og Trasimenehavet.
Under renæssancen producerede den umbriske skole uovertrufne mestre som Perugino og Raphael Santi. I lang tid blev der udkæmpet lange blodige kampe om territoriet, indtil provinsen i 1540 blev annekteret til pavestaternes besiddelser. I 1797 udnævnte franskmændene Perugia til centrum af den tiberinske republik.
Selv fra den etruskiske æra forblev nogle elementer af mure, porte og kamre til begravelse af de døde i provinsen. Der er et arkæologisk center i hele Perugia, hvor du kan se alle de vidunderlige fund fra de lokale lande.
I centrum af hovedstaden er der den uovertrufne Maggiore-fontæne, dekoreret med storslåede relieffer af et mytologisk motiv. I nærheden af det er det middelalderlige rådhus, som blev bygget i slutningen af det trettende århundrede. Nu er der et kunstmuseum indenfor. I St. Lawrence-katedralen kan du se Jomfru Marias vielsesring.
På trods af at Perugia er en af de mindste byer i verden, har den en metrolinje, der er omkring fire kilometer lang.