Fast ejendom i Palermo

Fast ejendom til salg: huse, lejligheder, villaer i Palermo

Provinsen Palermo ligger på øen Sicilien i Italien. Palermo omfatter større byer som Termini Imerese, Monreale og Palermo. Det omfatter også den lille ø Ustica, som er det mest populære feriested i Palermo.
De fleste af turisterne tager til provinshovedstaden. Det er hjemsted for det største antal kulturelle og arkitektoniske monumenter sammen med Rom, Venedig og yderligere to byer. Byen er også berømt for Mondello-området, som tiltrækker strandelskere fra hele kloden. Klimaet i provinsen er mildt og behageligt, hvilket kun forbedrer oplevelsen af Palermo og hjælper med at udvikle det lokale ejendomsmarked. Efterspørgslen efter smukke villaer og godser er altid på et stabilt niveau.
Ikke langt fra Monreale bør du bestemt besøge den gamle katedral, som er dekoreret med et storslået mosaikpanel.
På provinsens område er der naturreservatet Madoni, som ikke kun er berømt for sine smukke landskaber, men også for fremragende skisportssteder på Pizzo Carbonara-toppen og på Piano Battaglia-bjerget.
Spa resorts er også veludviklede i Palermo, især Altavilla Milica. Termiske kilder nær Termini Imerese er også populære.