Fast ejendom i Messina

Salg af fast ejendom: huse, lejligheder, villaer i Messina.

Provinsen Messina ligger i regionen Sicilien i Italien. Det er tættest på det italienske fastland. Regionens hovedstad Messina betragtes som en af de vigtigste havne på hele øen.
Strædet, der adskiller øen fra fastlandet, kom ind i legenden om Odysseus: det var her, at helten passerede Scylla og Charybdis under sit utrolige eventyr.
Messinas havn er en sand perle for hele hovedstaden. Nu er det næsten umuligt at bemærke den ødelæggelse, der blev påført den under de store jordskælv, såvel som bombningen af Anden Verdenskrig.
Et af de mest populære steder i Messina er katedralen, som blev opført af fremtrædende håndværkere i det 12. århundrede. På toppen af katedralens klokketårn er det største astronomiske ur på planeten. Det er også værd at se springvandene i provinsen, der, som i hele landet, er en luksuriøs udsmykning af enhver region. Den mest berømte springvand er Orion-fontænen, som blev bygget af en discipel af den uovertrufne Michelangelo i det sekstende århundrede. Orion, søn af Neptun, menes generelt at have grundlagt Messina.
Det største sommerferiested på det østlige Sicilien, Taormina, ligger også her. Udover det varme hav og rene strande kan du også besøge det gamle græske amfiteater.