Fast ejendom i Oristano

Fast ejendom til salg: huse, lejligheder, villaer i Oristano

Provinsen Oristano ligger i Italien på øen Sardinien. Regionens administrative centrum er byen af samme navn. Oristano ligger i den vestlige del af øen og har adgang til Det Tyrrhenske Hav. Terrænet i regionen omfatter en af de største sletter på øen Campidano, samt bjergkæderne Monte Archi, Ferru og Uritgu.
Et så forskelligartet landskab er interessant for mange turister, at de besluttede at tilbringe deres ferie i denne region. Strandresorter som Arcitta, Torre del Pozzo og Santa Caterina byder velkommen til tusindvis af besøgende hvert år. Naturligvis er turismeinfrastrukturen i provinsen af højeste standard. Her kan alle nyde windsurfing, kiting og dykning.
Ud over havlandskaber kan du i Oristano slappe af i adskillige damme, søer og floder og også gå ned ad dem i kajakker. Det smukkeste sted i provinsen anses for at være vandfaldet Del Rio Los Molinos, som når en højde på 443 meter.
Byen Oristano, som er hovedstaden i regionen, er også gammel. Det blev bygget i det ellevte århundrede som hovedstad i kongeriget Arborea. Sørg for at beundre St. Christophes tre-etagers tårn, Duomo di Santa Maria og den gotiske bygning Santa Chiara.