Ejendomme i Biella

Ejendom til salg: huse, lejligheder, villaer i Biella

Provinsen Biella i Italien er en del af regionen Piemonte. Byen Piemonte er hovedstaden i provinsen. Det ligger ved den farverige Cervo-flod, som praktisk talt ligger ved foden af Alperne. Biella ligger i den nordvestlige del af regionen.
Provinsens økonomi udvikler sig hovedsageligt på grund af industrivirksomheder, der fremstiller en række industrivarer.
På Biellas område er der nogle af de største naturreservater, hvor sjældne og unikke plantearter vokser og ikke mindre sjældne dyr lever. Den største er Oasi Zegna-parken, hvor der vokser graner, bøge, birkes, enebær, rhododendron med mere. Hjorte, gemser, hermeliner, kongeørne og en bred vifte af insekter lever på reservatets territorium.

Den første omtale af Biella kan findes i dokumentet om Ludvig den fromme. For provinsen udbrød der meget ofte sammenstød mellem de milanesiske adelsmænd og huset Savoy på grund af det faktum, at der var et stort center for spinding af uld.
Området er meget rigt på fortidsminder, især er det værd at nævne katedralkirken, bygget i 1402, det romanske dåbskapel fra det tiende århundrede, forskellige templer fra renæssancen. Du bør bestemt besøge Sacro Monte di Oropa klosterkomplekset, som er optaget på UNESCOs liste.