Fast ejendom i Ascoli Piceno

Ejendom til salg: huse, lejligheder, villaer i Ascoli Piceno

Provinsen Ascoli Piceno i Italien er en del af Marche-regionen. Denne provins har længe været en del af den pavelige region med det administrative centrum i byen Ascoli Piceno.
Provinsen har adgang til Adriaterhavets kyster; floder som Azo og Trenthe strømmer gennem Ascoli Picenos territorium. Den vestlige udkant af provinsen er besat af Sibillin-bjergkæden.
Den første omtale af denne region kan findes i "Naturhistorie" af Plinius den Ældre.
Gradvist sænkes bjergtoppe og bakker, i takt med at Adriaterhavets landskaber nærmer sig. Bakkerne er for det meste sammensat af sprøde sandsten og stenede klipper. En række fashionable resorts ligger ved kysten, hvoraf det vigtigste anses for at være det luksuriøse Benedetto del Tronto. Dette feriested er meget vigtigt for hele regionens økonomi og dens stabile udvikling. Du kan også besøge steder som Grottammare og Cupra Marittima, som glæder sig over deres milde klima, varme sand og lyden af azurblå bølger.
En af de berømte indbyggere i regionen er Giovanna Garzoni, en berømt og meget populær kunstner fra barokken. Også på Ascoli Picenos område levede Carlo Crivelli næsten hele sit liv. I provinsen kan du besøge gallerierne dedikeret til disse enestående personligheder.