Ejendom i Mantova

Fast ejendom til salg: huse, lejligheder, villaer i Mantova

Provinsen Mantova er en del af regionen Lombardiet i Italien.
Etruskere og gallere boede på den regionale hovedstads område i oldtiden. I 70 f.Kr. blev den største digter fra det antikke Roms æra, Virgil, født i Mantua.

For enhver rejsende, der er tiltrukket af arkitektur, kunst eller Italiens historie, vil en ferie i Mantua være yderst interessant. Byens geografiske placering gør det muligt at inkludere den i næsten enhver turistrute, der vil løbe langs den nordlige del af halvøen. Der er et stort antal komfortable og rummelige hoteller med professionelt og venligt personale. Byen Mantua er hjemsted for mange historiske bygninger og strukturer, der er under regeringens vågne øje og pleje.
Fast ejendom i Mantova præsenteres i form af rummelige og maleriske villaer, statelige godser og komfortable lejligheder.

I provinsen bør du helt sikkert se St. Ander-basilikaen, som blev bygget i middelalderen i stedet for benediktinerklosteret. Det blev genopbygget flere gange og ændrede dets stil og indretning. Kun den ydre facade har overlevet, som den oprindelige arkitekt Leon Batista Alberti så den. Også værd at se er Palazzo Ducale og Palazzo del Te.