Fast ejendom i Lecco

Fast ejendom til salg: huse, lejligheder, villaer i Lecco

Lecco er en italiensk provins, der er en del af regionen Lombardiet.
De fleste turister kommer til provinsen for at nyde udsigten over de lokale alper, samt for at udforske byen, der står ved søen. Om vinteren er vejret her ikke særlig koldt, men om sommeren blæser en kølig brise fra bjergtoppene. Her kan du hygge dig med aktiv turisme, nyde bjerglandskabet og frisk bjergluft.
Lecco har en række cykel- og vandrestier. Der er færger i havnen, der kan levere overalt i søen. Byen har et veludviklet system af vandtaxier, der vil tage dig overalt på kortest mulig tid.

Området har også veludviklede turistområder. Alle kan også dyrke vand- eller bjergsport, dykning og paragliding.
Ud over sportsunderholdning i provinsen kan du få en god hvile og kultur. For eksempel kan du altid besøge Naturhistorisk Museum, samt det nærliggende planetarium. Den farverige og dejlige landsby Varenna er bestemt et besøg værd. Tro mig, det er det værd.
I provinsen kan du besøge et stort antal historiske monumenter, hvoraf den vigtigste er den romanske kirke St. Nicholas, bygget i det 18. århundrede, og gå langs de gamle broer. Den ældste er Visconti-broen, som kan dateres tilbage til det fjortende århundrede.