Fast ejendom i Viterbo

Ejendom til salg: hus, lejlighed, villa i provinsen Viterbo, Lazio-regionen Italien

Viterbo er en provins i Italien, der er en del af Lazio-regionen. Provinsen er en fremragende repræsentant for den klassiske middelalderlige oldtid. Det gælder især provinshovedstaden, byen Viterbo, som et besøg kan sidestilles med en rejse tilbage i århundreder.

På provinsens område kan du se en række forskellige kirker, paladser, gamle pladser og smalle gader, som har bevaret deres udseende siden det tiende århundrede. De eneste repræsentanter for vores tid i Viterbo er smartphones og udenlandske biler.
Vi kan sige, at seværdighederne i Viterbo er de bedst bevarede i hele Italien.
De vigtigste steder, der er værd at besøge, er Palais des Papes, katedralen San Lorenzo, pilgrimskvarteret og den store springvand. Og dette er ikke engang hele listen over steder, der venter på deres besøgende.
Den store fordel ved Viterbo er, at du her ikke vil finde enorme mængder af turister, der går fra den ene attraktion til den anden. Ethvert interessant sted kan være roligt og afmålt her.
En af de mest populære helligdage i provinsen er den tredje september. Hvert år, i 750 år, organiserer lokale beboere en procession til ære for Den Hellige Rose.