Fast ejendom i Frosinone

Ejendom til salg: hus, lejlighed, villa i provinsen Frosinone, Lazio-regionen

Provinsen Frosinone ligger i Lazio-regionen i Italien. Det meste af provinsen er bjergrigt og bakket, med kun en lille del af dale. Frosinones skove er hjemsted for egetræer, avnbøg, kastanjer, stenege og ahorn.

Provinsen har en meget rig historisk og kulturel arv, store naturrum med uberørte jomfruelige områder, hvor enhver turist kan tilbringe en uforglemmelig tid og nyde en fantastisk ferie.
Lokalbefolkningen kalder denne region på deres egen måde, Chocharia. Dette område har en dyb og gammel historie, hvilket fremgår af en række monumenter og bygninger. På Frosinones område boede på forskellige tidspunkter store italienske skikkelser, såsom Cicero, pave Bonifatius den Ottende og den store musiker Severino Gazzelloni.
Landet Frosinone er fyldt med helbredende vand og kilder, hvor folk kommer fra hele verden. Der er også en populær og gammel termisk station, hvis helbredende egenskaber blev brugt af Bonifatius den Ottende, paven, samt den legendariske Michelangelo Buonarotti.

Provinsen er berømt for de arkæologiske opdagelser, der fandt sted her: I 1994 blev der fundet en kalot af arten Homo cepranensis nær Ceprano.