Fast ejendom i Rimini

Fast ejendom til salg: huse, villaer, lejligheder i Rimini, Emilia-Romagna-regionen.

Rimini er en provins i Italien beliggende i regionen Emilia-Romagna. Hovedstaden i provinsen er Rimini. Den sydlige grænse er med Republikken San Marino.
Provinsen er en af de mest populære feriedestinationer i Adriaterhavet, den består af femten kilometer smukke sandstrande og indeholder et stort udvalg af indkøbscentre og butikker, der er meget efterspurgt blandt turister fra hele verden.

Der er mange historiske og kulturelle monumenter på provinsens område. En af dem er Augustus Arc de Triomphe, som blev bygget i 27 f.Kr. og derefter restaureret i det attende århundrede. Dette er en af de ældste romerske buer, der har overlevet den dag i dag. Ikke mindre interessant er Tiberiusbroen, som begyndte at blive rejst under kejser Augustus og blev færdiggjort under Tiberius i 21 e.Kr. NS.

Også værd at besøge er Sismondo-slottet, som blev bygget i renæssancestil. Turister tilbydes udflugter både inde i slottet og rundt i dets omgivelser.
Et must-see er Place Cavour, som huser bygninger som kommunen, borgmesterpaladset, statuen af Paul den Femte og Gali-teatret, skabt i neoklassisk stil.