Fast ejendom i Ravenna

Fast ejendom til salg: huse, villaer, lejligheder i Ravenna, Emilia-Romagna-regionen.

Ravenna er en provins i Italien beliggende i regionen Emilia-Romagna.
Ravenna er en af de mest livlige provinser i Emilia-Romagna takket være dens tidlige kristne og byzantinske mosaikker. Den legendariske skaber af "Den guddommelige komedie" Dante Alighieri, som er begravet her, beskrev dem som "en symfoni af farver." Provinshovedstaden Ravenna er en meget lille og stemningsfuld by, hvorfor det er svært at tro, at byen i perioden fra 402 til 476. var hovedstaden i Romerriget.

På provinsens område er der otte monumenter fra den førkristne æra, som blev inkluderet på UNESCO-listen. I alt er der i hele Ravenna flere gange flere steder, der er med på verdensarvslisten.
På trods af at byen i slutningen af det 5. århundrede efter Kristus blev erobret af østgoterne, formåede han at modstå og overleve barbarerne. Nu er Ravenna og hele provinsen et af de smukkeste og mest farverige steder i Italien, især områderne tæt på kysten.
Strandene langs hele kystlinjen er rene, velholdte og altid meget smukke. Resortet Lido Adriano, som er blevet et symbol på rekreation for alle unge i Europa, skiller sig især ud. Til en ferie med hele familien kan du vælge Punta Marina Terme. Dette er et fuldgyldigt kompleks af komfortable og smukke hytter, som er omgivet af høje fyrretræer og har alt hvad du behøver for at tilbringe et roligt og afmålt liv nær havkysten. Sådanne fast ejendom vil appellere til mange mennesker.