Fast ejendom i Ferrara

 

Ejendom til salg: huse, villaer, lejligheder i Ferrara, Emilia-Romagna-regionen

Provinsen Ferrara ligger nær Adriaterhavet i det nordøstlige Italien.

Terrænet er for det meste repræsenteret af sletter, gennem hvilke Po-floden og dens mange bifloder, såsom Reno og Panaro, flyder. Ferrara-området er også oversået med forskellige kanaler til vanding af jorden. Sumpede områder er også rigelige. Landet i provinsen er ekstremt frugtbart.

I begyndelsen af det tyvende århundrede dyrkede Ferraras frugtbare land hovedsageligt hvede, ris og selvfølgelig vindruer. Serikultur, fiskeri, husdyravl og saltindustrien er også veludviklet i regionen.

I Ferrara bør du bestemt besøge slottet d'Este Palazzo Municipal, som blev opført i den nordlige del af byen Ferrara nær katedralen. Familien d'Este boede på slottet indtil begyndelsen af det 16. århundrede, hvor de besluttede at flytte til det nærliggende Castello Estense.

Du kan også se tårnet Torre dei Leoni, som i det trettende århundrede var en del af byens væbnede fæstningsværker.

Et andet fremtrædende vartegn i provinsen er Ferrara-katedralen, som blev opført i det tolvte århundrede og har en dejlig marmorfacade. Katedralen er designet i romansk og gotisk stil. Den centrale detalje af facaden er portikoen med statuen af Madonnaen.