Ejendom i Avellino

Ejendom til salg: huse, villaer, lejligheder i Avellino, Campania-regionen

Provinsen Avellino er for det meste bjergrig med nogle bakkede områder.

Det er de bjergrige områder i Avellino, der er mindre tilgængelige, hvorfor de er de mindst befolkede. På grund af manglen på mennesker er der her bevaret værdifulde og sjældne plantearter, som ikke kan findes andre steder. Dyrelivet her er meget forskelligartet og er repræsenteret af ulve, oddere, grævlinger, salamandere, ørne og høge.

Området Aveliono har været beboet i mere end et århundrede, som det fremgår af arkæologiske opdagelser, der går tilbage til det sjette århundrede f.Kr. NS. Tidligere boede sunnifolket her.

Indtil anden halvdel af forrige århundrede havde provinsen ikke en veludviklet industri, kun nogle få svovlminevirksomheder. Hovederhvervet var landbrug. Store ændringer begyndte i midten af tresserne med færdiggørelsen af Napoli-Canosa di Puglia motorvejen, hvilket førte til den hurtige udvikling af regionen.

Provinsen er ikke kun berømt for sin overkommelige fast ejendom og smukke landskaber. De mest prestigefyldte vinmarker ligger også her. Takket være det kølige klima med hyppige temperaturudsving vokser druer her tæt og frugtbart.