Ejendom i Cosenza

Ejendom til salg: huse, villaer, lejligheder i Cosenza

Provinsen Cosenza ligger i Calabrien-regionen mellem Det Ioniske og Tyrrhenske Hav, som skylles af dens kyster. Bjergene Pollino og Sila Greka passerer gennem Cosenza, hvilket gør terrænet mere bjergrigt. Den største slette er Sibari, og dalen er Krati.

I Cosenza er der en lille del af Sila-naturreservatet og Pollino-parken.

Provinshovedstaden er Cosenza, en af de ældste byer i landet. Her bor godmodige og behagelige mennesker, som er glade for alle Italiens gæster.

I provinsen skal du besøge slottet Hohenstaufen, som blev bygget af normannerne. Det er hovedattraktionen i hele Cosenza. Det er placeret på toppen af en bakke, og tilbyder et fantastisk landskab til det omkringliggende område.

I Corigliano Calabro er et andet gammelt slot Corigliano et besøg værd.

Et vigtigt sted i provinsen er klostret St. Frans af Assisi, bygget af benediktinerordenen i det ellevte århundrede. Det blev ødelagt flere gange af jordskælv og krige, men det blev konstant genopbygget. Den mest populære religiøse helligdom i provinsen er ikonet for Vor Frue, malet i det 12. århundrede. Ifølge legender reddede dette ikon den lokale befolkning fra pestepidemien, der rasede i regionen i det 16. århundrede.