Hvor meget er livet i Italien? Vi fordeler familiebudgettet

I denne artikel vil vi beregne italienernes omkostninger til bolig og transport og noget andet.

Altså om boliger.

Hvis en italiensk familie lejer en ejendom, varierer lejeprisen fra sted, region, provins, hjemsted. Hvis vi sammenligner Rom, vil leje af en gennemsnitlig lejlighed her koste fra 700 til 1000 euro. Og på et mindre populært sted kan du leje for 350 euro. Selv i selve regionen, i forskellige byer, varierer lejepriserne meget. Men hvad er regionen, i selve byen er priserne meget forskellige: Milano i centrum vil koste 1.100 euro, og i udkanten kan du forhandle om 600 euro.

Derfor bruger den gennemsnitlige borger i Italien omkring 60% af sin løn på husleje, forsyningsselskaber, elektricitet, vand, skatter og alle slags regninger. I Italien er el og varme dyre. En lille familie betaler i gennemsnit 40 euro for vand.

Transport i Italien

Jeg vil ikke angive priser, siden udgifter til rejser i offentlig transport er lave, i området 1-2 euro. Der er rejsekort for en dag, en uge. En personlig bil er en dyr forretning, det hele afhænger af brugsfrekvensen. De gennemsnitlige benzinomkostninger er 1,6 euro per liter.

Togrejser er meget almindelige i Italien, det er rentabelt at købe billetter på forhånd, dette kan spare op til 30% af omkostningerne.

Andre udgifter. Hvis du har opholdstilladelse, får beboerne gratis lægehjælp, men selv uden opholdstilladelse kan du delvist modtage gratis tjenester. Uddannelse i skoler er gratis, men de betaler for lærebøger - det er cirka 350 euro om året.

Hvis du har en hund, skal du være parat til at betale en skat på omkring € 50 om året.

Trinene i dit hus på et offentligt sted koster også penge))) Betal mere for et tv-cirka 120 euro om året. Selvom du ikke inkluderer det)))) Beregn omkostningerne ved mobilkommunikation. Underholdning: teatre. Forlystelsespark, fodbold og andre sportsaktiviteter.

Nu ved du, hvor pengene strømmer fra den italienske tegnebog.