Hvad er en foreløbig aftale

Jeg lovede, det gjorde jeg! Jeg lovede at fortælle dig om den foreløbige kontrakt, det fortæller jeg dig.

Lad os starte med, hvordan søgen efter boliger generelt foregår. Jeg har min egen base og tro mig, den er ikke lille! Boliger af enhver type: til permanent bopæl, midlertidig, husleje, hus, villa, lejlighed - uanset hvad du kommer ind. Jeg er ikke begrænset til Italien alene, i mit katalog Frankrig, Monaco.

Og hvis intet passer dig, vil der være et "opkald til en ven" - samarbejde med en anden agent. Ikke alle italienske agenter glæder sig over dette fordi her er et fald i deres provision. Men som i min erfaring er min base nok til, at du kan vælge dit paradis.

Så vi har besluttet lokaler - jeg, som agent, kontrollerer dokumenterne, viser dem til notar, og hvis alt er i orden, underskriver vi den foreløbige kontrakt, FØR AFGØRELSE AF FORHANDLINGEN.

En foreløbig aftale i henhold til italiensk lov ligner det samme som en notaraftale. Den indeholder alle de nødvendige data om objektet og agentens provision. Jeg skrev tidligere om størrelsen på kommissionen - se opslaget ovenfor.

Den foreløbige aftale blev underskrevet, provisionen blev betalt, de gav hinanden hånd og skiltes. Dette er en mulighed. Sådan fungerer mit bureau: - Jeg forsøger at bringe mine kunder til afslutningen af handlen. Men mere om det i næste indlæg.

Hvis du har spørgsmål, så skriv, jeg svarer!