Beliggenhed:

Villa til salg i Nice | Køb en luksusvilla på den franske riviera

Villa i Nice er en drøm, der går i opfyldelse.

Nice er en by beliggende på den franske riviera og er ikke kun den mest populære, men også den mest berømte udvej i hele verden i næsten to århundreder. Berømte skuespillere, politikere, tv -journalister kommer her, både til arbejde og til fritid.

Ingen vil nogensinde kede sig her. Du vil komme tilbage her igen og igen, for Nice er altid anderledes, interessant, attraktivt og indbydende.

Nogen kommer her for at lede efter fast ejendom på den franske riviera og købe en villa i Nice, mens nogen er interesseret i historien og arkitekturen på disse steder.

Blandt de lokale attraktioner er der også et sådant arkitektonisk monument som Senatsbygningen. Det blev bygget i det 17. århundrede under ledelse af greven af Savoyen. Men den er ikke tom selv i dag, den har arrangeret en overnatning for hjemløse.

Meget er bevaret i byen fra middelalderen. Så der er Zamkovaya Gora her - dette er en skyggefuld park med interessante stræder, et vandfald og fantastiske omgivelser. På de samme steder er ruinerne af katedralen og tårnet, som blev bygget på stedet for et gammelt slot. Hvis du klatrer til toppen af Zamkovaya Gora, kan du gå til observationsdækket, der giver fuld udsigt over byen og endda de omkringliggende omgivelser.

Arkitekturen og ejendommen ved den franske riviera er interessant her. Så i kysten af Nice er bygninger hovedsageligt opført i en eklektisk, det vil sige en blandet stil. Men kirker, katedraler og paladser blev bygget i barokstil.

Der er også russisk Nice, hvor du kan se monumenter for russiske kejsere, ortodokse kirker og endda en kirkegård, hvor mere end 3 tusinde russiske emigranter er begravet.

Det er interessant, at stilen "glamour" i sin oprindelige betydning blev født for mere end et århundrede siden. Og det er her i Nice, at du kan finde sin mest markante manifestation i arkitekturen. Det er fyldt med luksus, raffinement og ynde. Så når du går langs dæmningen i Nice, er det en af de længste, det tager syv kilometer og kaldes Promenade des Anglais, du kan være opmærksom på funktionerne i private bygninger, der er bygget i denne stil.

Et must-see er Negresco Hotel. Det blev grundlagt af en rumænsk emigrant, hvis efternavn var Negresco. Dette hotel er meget glad for Coco Chanel, Ernest Hemingway og endda Marlene Dietrich selv. Salget af villaer på den franske riviera er meget aktivt i dag, især hvis der er tale om luksusvillaer på den franske riviera.

Så uanset om du er interesseret i fast ejendom i Nice generelt eller specifikt i eksklusive luksusvillaer i Nice, vil vi tilbyde de bedste muligheder for dig, som vil passe dig med hensyn til pris og beliggenhed.