Køb bolig i Roquebrune-Cap-Martin

Villaer og huse i Roquebrune Cap Martin - hurtigt, rentabelt, komfortabelt!

En lille by på Frankrigs sydkyst - Roquebrune-Cap-Martin, betragtes som en af de mest privilegerede feriedestinationer for moderne turister. Så hvert år besøges det af titusindvis af turister, hvoraf mange kommer hertil igen. På trods af at selve byen fylder omkring ni kvadratkilometer, er der et stort antal attraktioner her. Således gør lokale skønheder, moderne infrastruktur og klima fast ejendom i Roquebrune Cap Martin til et meget værdifuldt produkt.

Lokale attraktioner relaterer sig til en række historiske perioder og begivenheder. Så i det femtende århundrede blev der bygget et kapel her, som blev viet til Gud som et tegn på taknemmelighed for, at han reddede byen fra pesten, der rasede her i lang tid og ødelagde mere end en tredjedel af befolkningen . Og der er et kæmpe oliventræ, som allerede når seksten meter i omkreds. Ingen ved, hvem der har plantet det, da træet er mere end tusind år gammelt. I det tiende århundrede blev der bygget et slot, som er elegant bevaret den dag i dag.

Atleter vil også være glade for at få et hvil disse steder, da der er flere sportsbaser, svømmebassiner og fitnesscentre. Du kan endda springe i faldskærm og tage på bjergbestigning her, da det lokale terræn tillader det. Her kan du også stå på ski, som selv børn kan knyttes til. Nå, tennisfans vil også finde, hvor de kan spille deres yndlingsspil.

Byen er meget veludstyret ikke kun til rekreation, men også til permanent ophold, så salget af villaer i Roquebrune Cap Martin foregår hele året rundt. Og ikke kun franskmændene er interesserede i lokal fast ejendom, men også mange udlændinge, blandt hvilke der er vores landsmænd. Fast ejendom på Cote d'Azur i Frankrig har i princippet altid været i pris, fordi det er det bedste objekt til at investere penge, og det er altid mere behageligt at komme og slappe af i disse dele i dit hus eller villa end i et hotel.

I Roquebrune Cap Martin er det ikke svært at købe en villa i dag. Det koster selvfølgelig penge, men hvad angår valget, så er det enormt. Så der er mere beskedne villaer i to etager med flere soveværelser, og der er eksklusive luksusvillaer i Roquebrune-Cap-Martin, hvor der er mere end otte soveværelser med et badeværelse i hver.

Så hvis du er interesseret i luksusvillaer i Roquebrune Cap Martin, eller du leder efter en mere økonomisk løsning, så er du på det rigtige sted. Vi finder den mest passende bolig til dig til den bedste pris.