Hvad venter os i den nærmeste fremtid på det italienske ejendomsmarked

Det forgangne 2020 bragte ikke kun tilpasninger i vores liv, men i sandhed forstyrrede planer. Jeg taler nu om planer med køb / salg af italiensk fast ejendom. For mange har prioriteterne for både købere og sælgere ændret sig.

Alle forstår, at til enhver tid at have oversøisk ejendom er en indikator på ikke kun stabilitet, muligheder og prestige, men også en grund til at bo i udlandet. Hvorfor købe ejendomme i udlandet? Der er stabile grunde: nogen vil investere penge med yderligere planer om at modtage indkomst, nogen planlægger at immigrere til opholdstilladelse eller permanent opholdstilladelse, og det er bare elementært at købe en dacha ved havet.

Nogen har børn, og de skal sendes til at studere i udlandet i Italien, her er en anden grund til at købe bolig. Og nogen tænker på pension fra en ung alder, så et hyggeligt hus vil ikke skade)))

Så hvordan føles ejendomme i Italien i dag, og hvad er dets udsigter?

Desværre, men det er forståeligt, kan ejendomseksperter ikke beslutte sig og give en række forudsigelser. Men utvetydigt vil udvejsejendomme i Italien fortsat være efterspurgte. Den italienske riviera, gamle byer med en lang historie, vil aldrig blive efterladt uden efterspørgsel.

Livssituationer og motivationer har altid drevet mennesker, behovet for at købe bolig i Italien har altid været og vil være. Men baseret på den nuværende situation kan ejendomsmarkedet på kort sigt halte bagefter tidligere år, men vi er optimister. Vi tror på det bedste!

Uden tvivl vil en vis omorientering passere - efterspørgslen skifter fra et dyrt segment til et mere budgetmæssigt. Men for nu, for udlændinge, der ønsker at købe italiensk fast ejendom, er spørgsmålet i øjeblikket åbent for spørgsmål))) - lukkede grænser, manglende evne til at være til stede ved transaktionerne har suspenderet processen. Lad os håbe, at alt dette snart vil ende, og isen går i stykker, mine herrer!

Men uanset hvad er jeg din assistent og rådgiver i ejendomsmægler. Vores bureau er altid i kontakt!