Et interessant italiensk sted i Toscana -regionen. Du var der?

Hvad gør italienerne, når det er varmt? De rejser til de termiske kilder i Saturnia i den sydlige del af Toscana -regionen. Saturnia er det mest berømte spa -center. Allerede de gamle romere hørte om de helbredende egenskaber ved vandet i denne naturlige termiske kilde og satte pris på dem.

Hydrogensulfidvand, naturligt nyttigt, ikke varmt, der lugter af svovl. Temperaturen er 37,5 °, dette er en ideel temperaturnorm, sådant vand behøver ikke at blive afkølet eller opvarmet, en person føler sig godt tilpas i det. Kvinder elsker at smøre sig med medicinsk mudder, hun er ved siden af hinanden. Det er som i et eventyr, jeg dykkede ned i varm mælk, det vil sige, jeg blev smurt med mudder og i flere dusin år var det forsvundet)))

På trods af at der er en klub for velhavende ældre i nærheden, med golfbaner og stalde, er badene helt gratis.

Ikke alle ved, at badene kan besøges når som helst på dagen eller natten. På dette sted betaler de ikke engang for at parkere en bil. Mund til mund spredes mund til mund, hvilket har ført til en strøm af ikke blot italienere, men også udenlandske turister.

Hvad skal man gøre her? Kom selv for en halv dag, selv for hele dagen. Tag din parasol, solcreme og liggestol med dig.

Da alt termisk vand heler mange sygdomme, men næsten alt!)))) Især nyttigt til led. Men i alt er der brug for en foranstaltning, det er værd at begrænse dig selv i den tid, der bruges i sådant vand. Eller holde pauser.

Hvis du beslutter dig for at hænge ud her hele dagen, er der en cafe i nærheden, hvor du kan få en bid mad med skøn panini og tramezzini.

Parkering er i øvrigt fint her, som sagt, og det er gratis.

Jeg har endnu ikke sagt om landskaberne, de er magiske her! Fra vandet, mudder og skønhed omkring dig vil du helt sikkert få styrke, energi, og du kan løbe hjem med dine ben!)))

Nå, hvad fik jeg dig til at dykke ned i badene på varme dage?