Besigtigelsesture for din fremtidige ejendom eller investering i Italien og Frankrig

At købe bolig i udlandet er en af de mest pålidelige måder at investere på. Men muligheden for at købe en villa i Italien, en lejlighed eller et hus på den franske riviera er ikke kun attraktivt ud fra et økonomisk synspunkt.

Når du har din egen villa i et af disse maleriske lande, har du råd til en uforglemmelig ferie på de bedste feriesteder i Europa til enhver tid. Og på samme tid vil du ikke bekymre dig om tilgængelighed eller serviceniveauet på hotellet, for du vil blive i dit hjem og slappe af omgivet af hjemmets komfort og komfort. Men opgaven med at købe et landsted kræver en afbalanceret tilgang. Selvfølgelig vil ikke alle ejendomme fuldt ud opfylde dine krav, og beskrivelsen på hjemmesiden for det bureau, der udbyder ejendommen til salg, indeholder muligvis ikke mange vigtige nuancer. Så. for at træffe det rigtige valg med sikkerhed, bør du tage på studieture til Italien og Cote d'Azur i Frankrig.

I dag tilbydes denne service af mange rejseselskaber og ejendomsmæglerbureauer, så det er ikke svært at søge om en rejse. Så hvad er studieture til Italien og Cote d'Azur i Frankrig? Først og fremmest er disse ture, der giver dig mulighed for med dine egne øjne at se et hus, villa, lejlighed, jord udbudt til salg, vurdere dets eksterne tiltrækningskraft, kvalitetsfaktor og beliggenhed. Rigtige købere kan endda benytte lejligheden til at bo i det hus, de godt kan lide i flere dage for endeligt at beslutte deres køb.

Hvis du er interesseret i flere genstande, kan medarbejdere i vores bureau f.eks. ledsage dig på rejser i hele Italien og Frankrig (betingelserne for en individuel henvendelse forhandles på vores kontor i San Remo eller telefonisk på forhånd). så du altid føler dig tryg. Sideløbende med processen med at se de villaer, du er interesseret i, vil du blive tilbudt andre ejendomme med forskellige karakteristika og på forskellige byggefaser. Alt dette er gjort for at du kan investere dine penge så succesfuldt som muligt. Men studieture til Italien og Cote d'Azur i Frankrig har ikke kun til formål at se specifikke huse, men også at stifte bekendtskab med skikke, kultur og levevis i det valgte land.

Når du rejser i Italien eller Frankrig, kan du beundre alle seværdighederne, slappe af i de bedste feriesteder, beundre de mest maleriske landskaber. Vigtigst af alt vil du også få mulighed for at besøge flere bygder på én gang og se de forhold, folk lever under, hvor tilfredse de er med livet, og hvordan staten tager sig af deres trivsel. Baseret på alle disse indtryk, vil du træffe det eneste rigtige valg i forbindelse med køb af oversøisk ejendom.

Studio "Immobiliare Russo", tilbyder introduktionsture, giver sine kunder det højeste niveau af service på hvert trin af turen.

Ved besigtigelse af fast ejendom aftales alle møder efter jeres ønsker, og selve husene er helt klar til at møde besøgende. Ved hvert møde vil du blive ledsaget af en guide-tolk, som vil forenkle din kommunikation med udenlandske statsborgere, samt besvare alle dine spørgsmål under rejsen. Du vil blive forsynet med de bedste overnatningsbetingelser, da vores specialister på din anmodning vil bestille værelser til dig på komfortable hoteller langs din rejses rute.

Således vil du være omgivet af fremragende service og vil være i stand til ikke at blive distraheret af hverdagens bagateller, fuldt fokuseret på at vælge et hus eller villa. Derfor kan studieture med tillid kaldes den bedste måde at sikre sig, at et huskøb i Italien eller Frankrig vil blive rigtig vellykket for dig.