Pitigliano - en himmelsk italiensk spøgelsesby i det sydlige Toscana

Der er mange sådanne mystiske steder i Italien. Men i dag er en særlig by, jeg kunne godt lide det meget, du vil aldrig glemme sådan et sted! Som alle andre i Italien, tro mig!)))

Pitigliano - en himmelsk etruskisk middelalderlig spøgelsesby i Grossetto -provinsen i Sydtoscana

Denne by ligger i sten på 400 meter over havets overflade, den bærer status som en national nationalpark med en unik natur! En by med naturlige klipper og huler, bygget af menneskehænder. Højden på væggene i disse menneskeskabte stenpassager når nogle steder tyve meter! Du kan forestille dig, at disse veje, huse i huler blev bygget med værktøjer, der kunne have været tilgængelige for to et halvt tusinde år siden. Er det ikke imponerende?

Der er en Chiesa di San Rocco kirke i Pitigliano, og legenderne om Saint Roch, som denne kirke er dedikeret til, er meget interessante. Jeg vil ikke fortælle en legende, når du besøger byen, skal du sørge for at kigge forbi og læse om hunden, der reddede under pesten.

Også bemærkelsesværdig er den middelalderlige jødiske ghetto. Jøder flygtede til Pitigliano efter at have været forfulgt i Rom. Deres ghetto var meget velstående; der er en synagoge, der stadig er i drift.

Og den gamle romanske katedral med et kæmpe klokketårn blev bygget i middelalderen til ære for apostlene Peter og Paul.

Pitiglianos gårde er velholdte og omhyggeligt dekoreret med blomster og grønt. Her kan du mærke livets ånde, der ikke har forladt den gamle by.

Jeg har et uudsletteligt indtryk af denne by, håber jeg, og du vil blive henrykt over at besøge spøgelsesbyen.