Top 5 steder, man skal se i Italien

Venner, jeg har fundet fem steder til dig i Italien, som du skal se. Fortæl derefter dine venner om dem, de bliver glade!

Byen Trulli Alberobello ved Adriaterhavskysten, provinsen Bari. Byen har sjove trullibygninger - små hvide stenhuse med koniske tage. Denne by er i øvrigt optaget på UNESCOs kulturarvsliste.

Besøg derefter Siena, centrum af provinsen Toscana. Byen ligger i nærheden af Firenze. Hvad man skal se - malerier og filtningsværker fra renæssancen.

Amalfi er en fabelagtig by i Italien, der stammer fra romanens sider. Her kan du beundre havet, klipperne, vegetationen, landskabet samt seværdigheder. Jeg råder dig til at besøge Amalfi fra juli til september, den smukkeste tid på året.

Blå Grotte i Capri. Grotten er cirka 50 m lang og 150 m dyb. På grund af den usædvanlige belysning ligner vandet i grotten spredte safirkrystaller. Nå, meget smukt!

Frasassi Caves - dette underjordiske kongerige Italien blev opdaget af speleologer i 1971. Og nu er det stille hjørne af Ancona blevet kendt over hele verden. Længden af de underjordiske grotter er omkring 13 km. Der er vandfald, underjordiske floder og hele søer. Kort sagt er disse huler den største skabelse i Europa og et must see1