Smukke italienske landsbyer

Italien er smukt og appetitligt, kan du argumentere for det?

Italien har altid været fyldt med turister. Ikke kun storbyer, men også hyggelige små landsbyer, hvor du kan mærke det ægte farverige Italien.

Jeg foreslår en gåtur gennem to, efter min mening, meget smukke italienske landsbyer.

Landsbyen Pietrapertosa ligger i regionen Basilicata. Det ligger inde i de sydlige Dolomitter, og det virker som om bjergene sluger landsbyen. Pietrapertosa har sit navn fra den gamle Petraperciata, som betyder "perforeret sten". De lokale bor i 1000 meters højde og spøger med, at de svæver mellem himmel og jord. Sørg for at fortælle om det lokale køkken. De laver meget velsmagende mad i restauranten Le Rocce, som ligger på toppen af bakken. Sørg for at prøve det lækre lokale køkken. Tag også et kig på det hyggelige B&B Palazzo del Barone med en fantastisk udsigt over bjergene.

Den gamle fiskerby Marina Corricella vil helt sikkert behage. Dette er endnu en af de smukkeste italienske landsbyer på grund af dens lilla, gule, lyserøde, blå og grønne huse. Marina Corricella dukkede op i det 17. århundrede og glæder stadig turister og lokale med en enkel, tilbagelænet og farverig atmosfære. Og går man langs dæmningen, kan man mærke fiskeånden, pga. havnen, der er proppet med træbåde, vrimler normalt med fiskere og købmænd.

Gå ikke glip af fæstningen Terra Murata - dette er et tidligere fængsel, der fungerer som et vartegn på øen med udsigt over Napolibugten