Ikke alle konfiskerede ejendomme i Italien auktioneres

At købe ejendom på auktion i Italien er en fantastisk mulighed for at købe billige boliger til salg, men det er ikke alle boliger, der kommer på auktionen.

Det siges, at i Italien er tiden, hvor fogeder træffer afgørelser om inddrivelse af ejendom ved italienske domstole, faldet. Jeg vil ikke kede dig med tal, det er ikke så interessant, men det interessante er, at mange sager forbliver ufærdige. Desuden har hundredtusinder været verserende i mere end 10 år.

Processen med at starte en konfiskationsprocedure i Italien er kompleks.

Hvilken form for ejendom bliver auktioneret. Først og fremmest er det huse og lokaler til dem, der har gæld på lån efter konkursbehandling eller fast ejendom ejet af statslige strukturer

Proceduren for auktionering af fast ejendom i Italien har mange nuancer, og jeg råder dig til at søge hjælp fra fagfolk: advokater, ejendomsmæglere for at være sikker på, at dine handlinger er korrekte. Hver domstol har sin egen procedure for deltagelse i auktionen.

Ikke alle konfiskerede ejendomme i Italien sælges på auktion. Men hvis vi taler specifikt om auktioner, så er der flere typer:

uden åbne handler SENZA INCANTO. I dette tilfælde lader deltagerne i auktionen bud på køb i en forseglet kuvert på Domstolens kansler.

Og den åbne auktion CON INCANTO. I dette tilfælde fremsættes forslag direkte under retsmødet for domstolen, eller hvor auktionen finder sted.

Dette er det store billede. Og i sidste ende et par tips til deltagelse i auktionerne.

Du skal gå til domstolen, til afdelingen for "konfiskation og salg af fast ejendom" eller til afdelingen for "konkurs" for at få så mange oplysninger som muligt om det salg, du har til hensigt at deltage i.

Hvorfor ejendommen sættes til salg, ville det ikke skade at finde ud af årsagerne og lokalernes historie. En af årsagerne kan for eksempel være tilstedeværelsen af lejere, der bor i lejligheden uden retsgrundlag, og som ikke ønsker at forlade den, eller tilstedeværelse af lejere med en underskrevet lejekontrakt: i mangel af overtrædelser af kontrakt med lejer, er det kun muligt at flytte ind i lejligheden efter lejemålets naturlige udløb.

Der er mange grunde. Derfor skal du aldrig handle skævt. Tjek alt først!