Sådan tjener du penge på at sælge fast ejendom på Cote d'Azur i Frankrig og Italien

Ikke alle kan blive ejendomsmæglere på Cote d'Azur i Frankrig, Monaco eller i Italien i Ligurien. Da du skal have en licens til at sælge fast ejendom. I Italien hedder det patentino, i Frankrig hedder det mandat. Det er ikke længere muligt at blive agent i Monaco, da der i dag er registreret 120 ejendomsmæglere i Fyrstendømmet Monaco, og der vil ikke blive udstedt flere licenser.

"Immobiliare russo" SRL - Russisk ejendomsmægler på Cote d'Azur i Frankrig og Italien, inviterer dig til at blive vores assistent. Du behøver ikke have særlige tilladelser og hovedpine, det hele klares af vores bureau. Du giver os blot oplysninger om et bestemt objekt og modtager din kommission. Enig i at det er nemt. Vi indgår et kontraktforhold med dig, og du vil være rolig med hensyn til din aflønning. Vi er interesserede i ethvert af dine forslag. Fra en lille studielejlighed i Alassio eller en villa på flere millioner dollars på Cap Ferrat. Bankansatte, stuepiger, barnepige, chauffører, husmødre, ledsagere - du kan tjene og tjene hos os.

Vores ejendomsmægler følger med tiden, og vi har allerede et stort netværk af frivillige. Du kan finde ud af alle nuancerne og detaljerede oplysninger ved at ringe til vores kontor i San Remo. Alexey Azarov, en af grundlæggerne af virksomheden, vil føre alle de nødvendige forhandlinger med dig, og du vil straks være i stand til at placere dine forslag på vores hjemmeside og på store portaler i Rusland.

Hvis du har hørt, at din nabo, arbejdsgiver, ven vil sælge et hus, villa, lejlighed, lejlighed, grund - ring til os og tjen penge. Vi værdsætter vores omdømme, og derfor er det sikkert og gavnligt for alle parter at arbejde sammen med os.

Vi venter på dig på vores kontor i Sanremo!