Renoveringsarbejde i Italien, opførelse af et hus, villa, lejlighed og lejlighed

Velkommen venner til vores ejendomswebsted i Italien, Frankrig og Monaco. Mit navn er Alexey Azarov og mit team af specialister, og jeg udfører i Italien, nemlig i Liguria -regionen samt på den franske riviera og Fyrstendømmet Monaco, reparation og konstruktion af ikke kun huse, men også villaer, lejligheder, kontorlokaler.


Vi har gjort dette professionelt i 15 år og de sidste 6 år i Italien, Monaco og den franske riviera. Arbejdet udføres med høj kvalitet, garanteret til tiden, ved hjælp af materialer af højeste kvalitet. På kundens anmodning udføres enhver form for arbejde i retning, stil og design.

Vi udfører reparationsarbejde billigt, hvis kundens budget er lille. I gennemsnit koster reparation af 1 m2 med materiale 500 euro, og vi hjælper dig med at vælge og styre et eller andet materiale, så du kan opfylde dit budget. Hvad angår konstruktion, koster et minimum af m2 1200 euro med materialer på mellemniveau, hvis budgettet tillader det, er materialer i høj klasse allerede fra 2500 euro. Det hele afhænger af dit budget, som vi tilpasser os.

Vi arbejder på betaling i etaper og med en garantiaftale. Garantien varer fra 2 år til 10 år, afhængigt af hvilken type arbejde vi udfører. For alle spørgsmål bedes du kontakte a@azarovs.ru eller telefon +39 3884227146