Hvad er interessant i Marche -regionen i Italien

Marche -regionen i hjertet af Italiens Adriaterhavskyst er elsket af italienere og turister. Og Ancona, hovedstaden i regionen, er den eneste havn i Marche.

Det interessante er, at i Marche er forskellen mellem vinter og sommer meget følsom: det er koldt og frost om vinteren og uudholdelig varme om sommeren, som kun kan undslippes på smukke sandstrande.

Byerne i regionen er små, men smukke, og hver af dem har noget at se, det er arkitektur, historiske monumenter.

Vidste du, at Marche -regionen er berømt for sine mestre i musikinstrumenter?

Hvad er lækkert ved Marche? Til gourmeter fra det italienske køkken tilberedes forskellige typer pecorino og ricotta her. De laver også køddelikatesser i denne region i Italien: Salame di Fabriano, Prosciutto di Montefeltro. Oliven dyrkes i Marche, som derefter fyldes med kød blandet med æg og parmesan og friturestegt.

Og for kendere af vinkældre i Marche, den populære hvidvin Verdicchio del Castelli di Jesi med en stærk aroma og lidt bitter smag, som produceres i amforaformede flasker. Kun i denne region i Italien fremstilles den fine hvidvin Bianchello del Metauro.

Køkkenet på Marche Coast er rig på fisk og skaldyr. Har du prøvet en tyk fiskesuppe med mindst 13 fisketyper? I det indre af regionen spiser de tagliatelle og anden hjemmelavet ægpasta.

Hvide trøfler, især værdsat af gourmeter med tilsætning af revet trøfler, præsenteres i menuen haute cuisine. Men om vinteren er sorte trøfler dog populære, og de jages ofte af både turister og italienere selv.