Ligurien i Italien: alt om det

Det meste af Ligurien er et kuperet område, krydset af dale, der forsigtigt skråner ned til en smal strimmel af havkysten. Den del af regionen, der er optaget af foden, er gold og praktisk talt uden vegetation.

Ensomme villaer og små italienske landsbyer findes i hele Ligurien. Den største by, havn og på samme tid hovedstaden i den liguriske region er Genova.

Klimaet i regionen er mildt og meget behageligt. Behagelige havbrise gør somre kølige og vintre mindre kolde takket være Alperne, der er placeret omkring kæden. Derfor er et så behageligt klima et paradis for fyrretræer, oliven, palmer, laurbær og andre stedsegrønne træer.

På trods af at Ligurien er en bjergrig region, er det ikke højlandere, der bor her, men sømænd og sælgere. Det er bemærkelsesværdigt, at omkring halvdelen af hele befolkningen i regionen bor i selve Genova.

Genova er en havneby, her kan du uendeligt beundre de fortøjede skibe og lystbåde. Og Genova har også det største akvarium i Europa! Har du ikke været der endnu? Anbefale! Et must besøg! Det er super interessant ikke kun for børn, men også for voksne.

Turisme udvikles i Ligurien, fordi er en af italienske hovedindkomstkilder. Det milde klima og optøjer af vegetation tiltrækker gæster fra hele Europa til at slappe af på stranden og slentre i skyggen af oliven.

Infrastrukturen er veludviklet, mange fashionable hoteller og restauranter er altid klar til at tage imod gæster. Under pandemien blev det naturligvis kompliceret, men der vil komme bedre tider for restauratører og hotelejere, det håber jeg virkelig!

Hvad skal man se i Ligurien? Jeg anbefaler at besøge katedralen San Lorenzo, Piazza Ferrari, Palazzo Reale og San Giorgio.

Det bliver ikke svært at købe fast ejendom i Ligurien, både med udsigt over havet og i bjergene. I mit katalog er der mange forslag til denne region i Italien: for enhver smag og størrelse.

Klik på webstedet i anmodningerne: Ligurien, og du skal kun vælge, hvad du kan lide!

Hvis du kommer til Italien, og du helt sikkert kommer efter åbningen af grænserne, kig ind i Ligurien, du vil elske det lige så meget som jeg! Jeg har boet i San Remo i over 10 år!