Italiensk vandretur i Puglia med hovedstaden Bari

Venner, et vanskeligt spørgsmål: hvilket af områderne er "i hælene på Italien?"

Mange har allerede spioneret på Internettet))) Det er rigtigt, Apulien, jeg fortæller dig om det i denne artikel!

Lidt geografi, så du forstår: Puglia grænser op til Molise, i vest med Basilicato og Campania, dets kyster skylles af Adriaterhavet i øst og det joniske i sydvest. Det har seks provinser: Bari, Lecce, Taranto, Foggia, Barletta - Andria Trani og Brindisi.

Hvad er Puglia interessant for? Først og fremmest er det havne og turisme. Det er dejligt at slappe af her: vidunderlige strande, frodig vegetation, rød lerjord og karmosinrøde solnedgange, alt på ét sted! Jeg har endnu ikke nævnt historien, seværdighederne og dens gæstfrie mennesker.

Hvor turisten skynder sig til Baris hovedstad. Dette er et pilgrimssted, fordi her er Sankt Nikolaus Basilika og St. Sabina Kirke. Og du bør også besøge det smukke Hohenstaufen slot, elskere af arkæologiske udgravninger - det arkæologiske museum. Der er flere andre lige så interessante museer og udstillinger.

For romantikere anbefaler jeg dig at vandre gennem de gamle gader i Bari med sine smukke kirker.

Jeg har ikke glemt, men simpelthen forladt til "sød". Besøgskortet i Puglia er den lille, men super interessante by Alberobello og dens berømte trulli -huse, der er inkluderet på listen over UNESCOs verdensarvssteder.

Puglia er et must for rejser. Medtag dette område i din rejseplan!