Bor i Italien med udsigt til naturen

I øjeblikket tager byggeriet af præfabrikerede minihuse fart på i Italien. Formålet med at bygge luksushytter eller små huse er primært at fremme turisme på steder omgivet af natur. Det indre af huset vil omfatte soveværelser, badeværelse, tekøkken, stue og terrasse.

Når man bor i sådanne huse, forstår man, at grænserne mellem det indre og det ydre sløres så naturligt som muligt, her er der en fuldstændig fordybelse i den omgivende natur uden teknologi, men uden at ofre luksus og komfort.

Hvilke materialer bruges til at bygge lignende huse i Italien? Mange designere bruger naturlige materialer til konstruktion, mens mere avancerede og eksperimentelle entusiaster bruger genbrugsplast, integrerede solcellepaneler, et regnvandsopsamlingssystem og et avanceret biologisk spildevandsrensningsanlæg. Takket være disse funktioner er sådanne huse nemme at installere selv de mest afsidesliggende steder.

Et andet vigtigt plus for regionerne i Italien vil være, at opførelsen af huse er planlagt til at blive lavet af lokale materialer og derved styrke båndene til rummet og kulturelle rødder på hvert sted. Derfor vil hvert hus være unikt.

Vil du gerne bo i sådan et hus på baggrund af naturen?