Køb en ny bygning i Nice

Nye bygninger i Nice i et bredt udvalg og til konkurrencedygtige priser venter på dig.

Nice er drømmebyen for alle og almindelige turister, der ønsker at tage et billede med et skilt: "2 kilometer tilbage til Nice", samt vandre rundt i lokale attraktioner, men også mange kunstnere, kunstnere og forfattere.

Nice er en by med en tusindårig historie, men den blev givet liv af grækerne, som døbte den til ære for Nike, sejrsgudinden. Denne begivenhed fandt sted efter endnu en sejr over ligurerne.

Byen udviklede sig hurtigt, var rig og smuk, så den forsvarede sig i lang tid mod angreb fra forskellige erobrere, der ønskede at tilegne sig disse lande. I en periode var Nice i stand til at bevare sin uafhængighed, men tiden kom, og hun blev besejret af Italien og tilhørte hende i en periode. Derfor er køkkenet i Nice så meget lig det italienske.

Ikke altid Nice var så attraktiv. I nogen tid hang sult og sygdom her i lang tid, og pesten rasede i 30 år. Og først efter Napoleonskrigene blev byen populær som feriested. Udlændinge fra hele verden blev tiltrukket af disse steder af det lokale milde klima, varme vintre og fantastisk smukke natur. Nogle blev endda helbredt for kroniske sygdomme, hvilket blev lettet af havluften.

Der er også Russian Nice i disse egne, hvor du kan smage russisk køkken, gå til en ortodoks katedral, du kan endda besøge den lokale ortodokse kirkegård...

I dag modtager byen årligt mere end fire millioner udenlandske turister. Bor her permanent, omkring en halv million borgere. Og efterhånden som Nice bliver mere og mere populær, skal der bygges flere hoteller, hoteller og boligbyggerier. Det vil sige, at her er boliger nok til alle, så ejendomsmarkedet syder som en myretue.

Selv vores landsmænd tænker på at købe et nyt hjem på den franske riviera, og en ny bygning i Nice er meget velegnet til dette. Moderne huse opføres simpelthen med lysets hastighed, og alt takket være de nyeste teknologier og byggeudstyr. Samtidig mister ny ejendom i Nice ikke kvalitet.

Hvis du er interesseret i at leje, købe eller sælge en ny bolig i Italien, så står vi til din rådighed. Vi kender alle fast ejendom på Cote d'Azur i Frankrig, inklusive Nice. Og hvis du er interesseret i fast ejendom i Cote d'Azur generelt, og du ønsker at købe et hus eller en lejlighed ikke på kysten, så er dette spørgsmål igen til os. Vi har været på ejendomsmarkedet længe, så vi har samlet en stor base, hvorfra vi helt sikkert vil finde noget til dig, der passer til dig i forhold til pris og optagelser.