Bedre end bjerge kan kun være bjerge i Calabrien!

Jeg elsker friluftsliv, ren luft, inspiration beder bare om. Jeg er ikke en klatrer, men jeg elsker bjergene og skoven meget for deres ro i sindet.

Derfor vil jeg fortælle dig om Aspromonte National Park (bogstaveligt oversat som "groft bjerg"), som er i Calabrien i hovedstaden Reggio Calabria.

Italien er ikke berømt for havet alene, men hvis du er i Calabrien, er bjergene et must-see. Der er to nationalparker her: Sila og Aspromonte. Hver af dem er super interessant!

Du kan komme hertil med bus, i bil (hvis du ikke bliver søsyg på bjergslange)

Hvad skal man gøre i parker udover trekking

Tag en kabelbane - det højeste punkt har en smuk udsigt over Messina -stredet og Sicilien, og i solskinsvejr er de æoliske øer synlige.

Gå gennem skoven til fods eller til hest på jagt efter porcini -svampe, spiselige kastanjer, kig ind i øjnene på et vildsvin, se en høg flyve, eller du kan løbe ind i græssende køer.

Beundre vandfaldene, der er mange af dem, og stop vejret fra landskabets skønhed fra observationsdækket.

Og når du går op, kan du få en snack her på højden af en sandwich med røget svinekød, fåreost og svampe. Enhver ret med porcini -svampe er et symbol på bjergene i Italien) Jeg elsker restauranter i bjergene, de laver lækker meget spadofisk, kød, der steges på dit bord.

Hvis du bliver træt af varmen om sommeren, skal du flytte til bjergene - køle ned!

Calabrien er en fantastisk region, hvor du kan slappe af din krop og sjæl!

Hvem var i Calabrien? Gik du i bjergene?